Új szolgáltatás a majsai járásban: a segítség házhoz megy

Nem csak az időseknek, hanem a kismamáknak vagy betegség miatt mozgásukban korlátozott személyeknek is szívesen nyújt rendszeres segítséget a mindennapi életben Tarjányiné Kiss Anita, aki a MajsaInfót is tájékoztatta az új szolgáltatásról.  

Anita Kiskunmajsán született és nevelkedett, de néhány éve Szankon telepedtek le és alapítottak családot férjével. „Jelenleg gondozó- és ápolónőnek tanulok, idén decemberben vizsgázom, gyakorlati tanulmányaimat a kiskunhalasi idősek otthonában végeztem. Szeretném a tudásomat felhasználni, hogy Szankon, Kiskunmajsán, illetve  környéken élő szükségben lévőknek segítséget nyújtsak a hétköznapi életben” – fogalmazott.

Hangsúlyozta: az új szolgáltatással, vagyis a személyi segítségnyújtással nem csak az időseket szeretné megcélozni. „Előfordulhat, hogy valaki komolyabb betegség miatt nem tudja elintézni a bevásárlást vagy az adminisztratív ügyeit, de a kismamáknak is jól jöhet sokszor egy segítő kéz. Vállalok természetesen ház körüli munkákat, de rövidebb-hosszabb időre üresen hagyott ingatlanok, illetve háziállatok gondozását” – sorolta Anita, akinek a szolgáltatásai között szerepel továbbá kézbesítés, gondozás, ápolás, felügyelet, kíséret.

A részletekről, a szolgáltatási díjakról és a kedvezményekről itt tájékozódhat bővebben: WWW.MAONLINE.HU

Tarjányiné Kiss Anitát pedig az alábbi számon hívhatja bizalommal: 06/70/369-20-99

További friss hírek