A romák és a menekültbiznisz, ittasvadászat, sportsikerek

Röszke, 2015. augusztus 25. Illegális bevándorlók a Röszke melletti vasúti átjárónál, a magyar-szerb határon 2015. augusztus 25-én. MTI Fotó: Ujvári Sándor

 

Megjelent a legfrissebb MajsaInfo. 

Majsát is elérte a menekülthullám: a járás több településéről is rendszeresen gyűjtenek be migránsokat a rendőrök – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A hetilap információi szerint a menekült-bizniszbe a helyi romák is bekapcsolódtak, akik jó pénzért utaztatják a bevándorlókat.

A majsai hetilap arról is ír, hogy az elmúlt hetekben történt ittas közlekedési balesetek miatt razzia-sorozatba fogtak a helyi rendőrök. Az úgynevezett finn módszert alkalmazták, ami ezúttal nem hozott „eredményt”. Az italozó sofőrök azonban nem nyugodhatnak meg…

A Szeretetházi Baptista Gyülekezet fenntartásában új szociális intézményekkel bővülhet a majsai ellátórendszer – írja a MajsaInfo. Nappali ellátás keretében pszichiátriai betegeket, szenvedélybetegeket és hajléktalanokat segítenének. A részleteket megismerheti a lap kedden megjelenő legfrissebb számából.

A hetilapban nagyszerű majsai sportsikerekről is olvashat. Az Európa-bajnokságot is megjárt Vörös Balázs testépítő az idei szezon eredményeiről nyilatkozott, a 9 éves Tanács Nóri pedig asztaliteniszben verte végig az európai élmezőnyt Németországban.

A MajsaInfo kedden megjelenő legfrissebb száma kapható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek