A nagy kultúrátszervezés, örök szerelem, a kályha lelke

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma!

Átalakítják a majsai kulturális intézményrendszert: a múzeumot kiszervezik a kulturális központból, a könyvtárat viszont beolvasztják – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Az indokok között szerepel a gazdaságosabb működtetés, a hatékonyabb munkaszervezés és a pályázatok sikeresebb kihasználása. A témáról a héten szavaz a képviselő-testület.

Létezik-e örök szerelem? – a kérdésről Pál Feri atya tartott előadást hétvégén Kiskunmajsán a Majsai Nagycsaládosok Egyesület szervezésében. A rendezvényről a MajsaInfó is tudósított, így a kérdésre adott válasz megtalálható a hetilapban.

A majsai hetilap riportot közöl egy csólyospálosi fiatal házaspárról is: Lendvai József kályhaépítő és Barka Melinda keramikus közösen dolgoznak, műveik pedig legalább anyira hasznosak, mint amennyire esztétikusak. Saját útjukat a csólyosi tanyavilágban találták meg.

Újra van „kutyás rendőr” Majsán – írja a MajsaInfo. Herpai Gábor három és fél évet várt arra, hogy járőrszolgálatba állhasson Apollóval – ezzel a helyi zsaruk munkáját is hatékonyabbá teszi.

Az újságban arról is olvashatnak, hogy az új vezetőedző, Tápai Tibor irányításával már megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Kiskunmajsai FC. A keretet megerősítették: Gera Ádám mellett egy kisebbfajta vajdasági légiót is leigazoltak a tavaszi szezonra.

A MajsaInfo legfrissebb száma megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.
MI
További friss hírek