A Fidesz-KDNP-ÉK bemutatta a jelöltjeit

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Fidesz-KDNP és az Élhető Kiskunmajsa közleményét.

Mint az már korábban napvilágot látott, Kiskunmajsán a FIDESZ, a KDNP és az ÉK közös polgármesterjelöltet indít Patkós Zsolt személyében. Mostanra azonban az egységes majsai jobboldal egyéni képviselőjelöltjeinek listája is végleges lett, valamennyi jelölő szervezet elfogadta személyüket.

A 8 körzet jelöltjei különböző személyiségek, az élet különböző területein dolgoznak mindennapjaik során, de összeköti őket világnézetük és a közös cél: folytatni Kiskunmajsa építését, szépítését.

A most záruló ciklusban rengeteg fejlesztés valósult meg és az elnyert pályázatok egy része a következő ciklusra is átnyúlik, de hiszünk benne, hogy ezzel a felfrissített csapattal új lendületet adhatunk városunk fejlődésének és a kormányzattal együttműködve még látványosabb eredményeket érhetünk el.

Képviselőjelöltjeink:

1. körzet – Nyerges Benjámin

A  Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium igazgató helyettese már a harmadik képviselői ciklusát zárja, így őt nem igazán kell bemutatni a lakosságnak. Az oktatás területén szerzett tapasztalatai mellett képviselői tapasztalataira is számíthatunk.

2. körzet – Czinkóczi Jenő

A Magyar Közútkezelő gépész művezetője, a Bodoglári Traktoros Egyesület tagja, aki nemcsak körzetét és az ott élőket ismeri, hanem számíthatunk szakértelmére és tapasztalatára az egyik legfontosabb téma, az utak állapota kapcsán is.

3. körzet – Serbán György

A térségi Járóbeteg Szakrendelő vezetője, volt hegybíró és a mezőgazdaságot, annak helyi problémáit is jól ismeri. A városvezetésnek is részese volt, hiszen képviselőként és a pénzügyi bizottság elnökeként is részt vett Kiskunmajsa közéletében.

4. körzet – Nyerges Péterné

A legtöbben manapság a munkaruházati üzlete kapcsán ismerhetik, de családi gazdaságuk révén a mezőgazdasággal foglalkozók mindennapjaira is rálátása van. Érti, ismeri a helyi kisvállalkozók problémáit, helyzetét.

5. körzet – Rávai Mónika

A körzet jelenlegi képviselője, Kiskunmajsa város alpolgármestere, aki az elmúlt öt évben megismerte és megtapasztalta a város működésének, működtetésének legapróbb részleteit is, így most már tapasztalt képviselőként várja a körzet lakosságának támogatását.

6. körzet – Pap Eliza

Fiatal történész, aki képes kapcsolatot teremteni a fiatalok, és a hagyományaink között. Életkorából adódóan tudja, ismeri a fiatalság helyzetét, hogy mit szeretnének, tanulmányai során pedig alaposan megismerte múltunkat, megőrzendő történelmi örökségünket.

7. körzet – Dr. Kiss Tibor

Városunk díszpolgára, aki korábban már képviselőként is szolgálta a majsaiakat. Háziorvosként is nagyon sokan ismerik, így őt sem igazán kell bemutatni városunkban. Nem csak az egészségügyi kérdésekben számíthatunk tapasztalatára.

8. körzet – Dobóné Czinkóczi Erzsébet

Tanítónő, 4 gyermekes családanya, a Nagycsaládosok Egyesületének tagja. Ismeri a körzet lakóit és az ott élők problémáit, a megoldásra váró feladatokat. Emellett szervezőkészségére és közösségépítő képességére is számítunk a következő ciklusban.

FIDESZ – KDNP – ÉK

További friss hírek