A DEÁK HATBAN NEM SZÁLLTAK EL AZ INGATLANÁRAK

Vásároljon lakást Kiskunmajsa legújabb lakóparkjában!

Az idő pénz, tartja a mondás, és ez most kifejezetten igaz a Deák Hatban, ahol egyelőre az árrobbanás előtti áron lehet lakást vásárolni. Ráadásul akár önrész nélkül. Érdemes sietni!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Deák Ferenc utca 6. szám alatt épül Kiskunmajsa legújabb lakóparkja. A kétszintes társasházban 13 modern, alacsony rezsiköltségű lakást alakítanak ki. A legkisebb 43, a legnagyobb 89 négyzetméteres, mindegyiket kulcsra készen adják át majd a leendő vevőknek. (A további technikai részletekről itt olvashat.)

A majsai LAN-PLEX Kft. beruházása jövő nyárra fejeződik be, de már több lakás elkelt. Az árak 19,5 millió forinttól indulnak – ami kifejezetten kedvezőnek mondható, hiszen országszerte elképesztő árrobbanás megy végbe az ingatlanpiacon.

A projekt jövő nyárra készül el.

„Szerencsére időben kezdtük az építkezést, így az építőanyagok árának elszállása csak részben érint bennünket.

Ráadásul ezt az emelkedést nem hárítjuk tovább azokra, akik már szerződést kötöttek velünk, illetve október 15-ig ezt megteszik”

– mondta el Lantos Ádám építészmérnök, a projekt vezetője, hozzátéve, hogy a Deák Hat az alacsony árszint miatt befektetésként is ideális.

A lakásokat 5%-os áfával értékesítik, és azt is érdemes megemlíteni, hogy a gyermeket nevelő vagy tervező házaspárok számos támogatási formát igénybe vehetnek, akár kombinálva is. A LAN-PLEX Kft-nél a CSOK, a CSOK HITEL és a BABAVÁRÓ HITEL részleteivel kapcsolatban is tudnak segíteni.

AZ IDŐ PÉNZ! DÖNTÖSÖN MOST A DEÁK HAT MELLETT!

További információ:

+36 20 220 80 06 lanplexkft@gmail.com

A DEÁK HAT látványterve:

 

További friss hírek