A csólyospálosi Leánykák is döntősök

 

A kiskunmajsai Aranycsapat mellett a csólyospálosi Leánykák csapata is döntőbe jutott  az „Értékőrzők Bács-Kiskunban” című versenyen. Most ismerjük meg a csólyospálosi versenyzőket: 

Az iskolánk tanulóiból álló csapat korábban benevezett az  „Értékőrzők Bács-Kiskunban” című versenyre. Eddigi kiváló szereplésüknek köszönhetően a minap bejutottak a megyei döntőbe.

Február 16-án felkészültségükről és tudásukról a Lakiteleki Népfőiskolán tehetnek tanúbizonyságot a végső, játékos szemléletű, kreativitásra, csapatszellemre építő megmérettetés során. A rendezvény 10-16 óráig tart, melyre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak és hívnak.
A megyei döntőből már csak 1 csapat jut tovább az országos, budapesti versenyre, ahol képviselik majd megyénket.

A csapat továbbjutási esélyeit bárki növelni tudja a következőképpen: a 2. forduló pályamunkái  megtalálhatóak a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat facebook oldalán (www.facebook.com/bacskiskunamimegyenk), melyeket lájkolni lehet a döntő napjáig. A legtöbb lájkot szerző pályamunka 8, a második 7 pontot (és csökkenő sorrendben így tovább) kaphat. A szerzett pluszpontok beszámításra kerülnek a 3. forduló eredményébe.

Gratulálok a csapat tagjainak az eddigi kiváló szerepléshez, a megyei döntőben pedig sok sikert kívánok nekik. Kérem a kedves olvasókat, hogy a közösségi oldalon 1-1 lájkkal segítsék diákjainkat!

Döntőbe jutott csapatok:

Mizsei óriások                  Lajosmizse
Anonymus                        Fülöpszállás
Bácsalmási értékőrzők   Bácsalmás
Aranycsapat                     Kiskunmajsa
Verebek                 Soltszentimre
Nyárlőrinci zsiványok           Nyárlőrinc
Töltési hatos                   Császártöltés
Leánykák                        Csólyospálos

Leánykák csapat tagjai balról jobbra:Csíkos Szonja, Magyar Cintia, Temesvári Szonja, Csányi Csenge, Deák Zsófia, Rabi Ramóna Felkészítő nevelő:Balogh-Kis Kitti.

Tisztelettel: Á. Fúrús János polgármester

További friss hírek