60 zsák szemét került összegyűjtésre és elszállításra Csólyospáloson

 

Még mindig szemetelünk.

Csólyospálos Község Önkormányzata tevékenysége során továbbra is különös figyelemmel kíséri a tudatos környezetvédelem írott és íratlan szabályainak betartását, végrehajtását, ezért április 8. napján ismét szemétgyűjtő akciót szervezett, immár 22. alkalommal.

A kezdeményezéshez csatlakozhattak mindazok, akik fontosnak tartják az útjaink és lakókörnyezetünk tisztaságát.

A nap folyamán az önkormányzat által alkalmazott közhasznú munkásoknak, a Csólyospálosi Asszonyok Közössége és a „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” önkénteseinek köszönhetően közel 60 zsák szemét került összegyűjtésre és elszállításra. Megtisztításra került a Kiskunmajsát Szegeddel összekötő, a település közigazgatási területén áthaladó műút közvetlen környéke, a kömpöci átkötő, valamint a temetőhöz vezető út mente. A helyi cserkészek (képünkön) a településünk belterületén található utcákat tisztították meg a felelőtlenül eldobált  hulladéktól.

 

Ezúton fejezem ki őszinte tiszteletemet és nagyrabecsülésemet annak a több mint félszáz aktivistának, akik a közösség  érdekében fáradoztak és segítettek ezen a napon. Külön köszönöm Szögi Istvánnak és családjának azt, hogy a  résztvevőket ismételten – saját költségükön – étellel és itallal megvendégelték, ezzel ismerve el eme munka fontosságát.

 

Á. Fúrús János

polgármester

További friss hírek