2020-as év összefoglalója Jászszentlászló polgármesterétől

kép: KVT
2020 sok szempontból egy speciális év – jelentette ki Nagy András, Jászszentlászló polgármestere, aki rendhagyó módon – a közmeghallgatás elmaradása miatt – videó üzenetben értékelte az idei, nem várt nehézségekkel járó esztendőt.
A koronavírus okozta helyzet miatt elmaradt a falugyűlés, de a polgármester jelezte: a pontos információkat tartalmazó évértékelőt a település honlapján is megtalálják majd a polgárok, akik észrevételeket is tehetnek a beszámolóval kapcsolatban. A település mindennapjait nehezítette – akárcsak az egész országét – a koronavírus, amelynek második hulláma ezekben a napokban is zajlik.
A helyi gazdaságot is sújtotta madárinfluenza járvány, de jelentős kihatással volt a község bevételeire a Fókusz Takarékszövetkezet átalakítása is.
A polgármester köszöntet mondott mindazoknak, akik a nehéz helyzetben is segítettek, különösen azoknak az önkénteseknek, akik az idősek, betegek ellátásában is közreműködtek.
– Jászszentlászlón az alapszolgáltatási központ bentlakásos intézménye miatt, mindig fokozottan van kitéve ezeknek a fertőzéseknek – mondta a polgármester, aki örömmel számolt be arról, hogy az otthonon belül nem történt koronavírus okozta megbetegedés, ami az ott dolgozók áldozatos munkájának is köszönhető.
A polgármesteri évértékelő további részletei a videóban.

Forrás: KVT

További friss hírek