10 éves a Csólyospálosi Hírek

Sólya Gáborral a 10 évvel ezelőtt megjelent első számmal

 

Csólyospálos Község Önkormányzata 2007-ben döntött úgy, hogy helyi újságot alapít. A kiadvány a napokban ünnepli a 10. születésnapját.

Nehezen akartuk elhinni és elfogadni az idő múlását, de a számok és a tények makacs dolgok. Nagyon gyorsan elröppent ez az évtized, hiszen nekem is úgy rémlik, hogy nem olyan régen volt az, amikor az első lapszámmal bekopogtattunk a családok otthonaiba és izgatottan vártuk, vajon hogyan fogadják az olvasók kezdeményezésünket. Azóta mi „újságcsinálók” rengeteg visszajelzést kaptunk, amelyeket hálásan köszönünk. Voltak közöttük pozitív hangvételűek és természetesen negatívak is. Összességében úgy érzékeljük, hogy a lakosság elfogadta és megszerette a Csólyospálosi Híreket és ez erőt ad nekünk a folytatáshoz.

Célunk továbbra is az, hogy az itt élők a kiadványban megjelenő írásoknak köszönhetően jobban megismerjék egymást illetve a falut, rendszeresen információkat kapjanak az önkormányzat és a civil szervezetek sikereiről és kudarcairól.

Terveink szerint tehát továbbra is rendszeresen beszámolunk az újságban közös dolgainkról és igyekezni fogunk hiteles tájékoztatást nyújtani a községben történtekről.

Hamarosan a postaládákba kerül újságunk jubileumi száma, amelyet az elmúlt tíz év gyakorlatának megfelelően ezúttal is társadalmi munkában írtunk! Köszöntöm a cikkek szerzőit, külön kiemelve Sólya Gábor munkásságát, aki szabadidejét feláldozva a szerkesztést most is elvégezte.

Á. Fúrús János

polgármester

 

További friss hírek