Madárinfluenza, buszmenetrend, Attila Ausztráliában

Kedd reggeltől kapható a MajsaInfo legfrissebb száma. Mutatjuk, mi a heti kínálatunk.

Újra megjelent a madárinfluenza. Igaz, csupán Békés Megyében, ám a hír érthető módon érzékenyen érinti a térség szárnyastenyésztőit. Egyelőre nincs ok pánikra, ugyanakkor a MajsaInfó legfrissebb számában nyilatkozó állategészségügyi szakemberek szerint jobb félni, mint megijedni.

A kiskunmajsai képviselő-testület elfogadta a város idei költségvetését és az új szociális rendeletet. Mint a MajsaInfo írja, minden segélyezési forma megmaradt ugyan, ám nem feltétlenül ugyanazon a néven, illetve van, amit már nem a várostól, hanem a járástól kell igényelni.

Ausztrália, japán feleség, két gyerek, izgalmas kutatói munka és minimális stressz – a legtömörebben így lehetne összefoglalni Mózer Attila jelenlegi életét. Bár kiskunmajsai származású, a fiatal tudós 38 éves korára többet élt távol, mint amennyit szülővárosában. Minderről a MajsaInfó kedden reggel megjelenő legfrissebb számában olvashatunk.

Elképesztő végjáték után tartotta itthon mindkét pontot hétvégén a majsai férfi kézilabdacsapat. A Tigrisek és a Békéscsaba párharcáról szintén a majsai hetilap közöl tudósítást.

A lapban most megtalálható az új helyi buszmenetrend is!

A MajsaInfo legfrissebb száma megvásárolható kedd reggeltől az ismert árusító helyeken.

MI