24 órás foci: várják a csapatokat

kiskunmajsai serdülő csapatMég lehet jelentkezni az ezen a hétvégén Kiskunmajsán megrendezésre kerülő 24 órás foci tornára.

A programot a kiskunmajsai Egészségfejlesztési Iroda azzal a céllal szervezi, hogy felhívja az emberek figyelmét: a mozgás fontos és szerves része az egészséges életmódnak. Éppen ezért nem csak rendszeresen versenyre járó vagy együtt edző csapatokat várnak, hanem amatőröket, baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket vagy akár lánycsapatokat és családokat is, akiknek van kedvük egy kis mozgáshoz és részt vennének egy jó hangulatú, játékos rendezvényen.

A foci mellett a meccsek közötti szünetekben a lányoké lesz a főszerep, akik zenés táncos produkciókkal léphetnek fel szurkolásra buzdítva a lelátókon ülő közönséget. A jelentkezőket az egész Kiskunmajsai kistérségből várják, tehát jöhetnek Kiskunmajsáról, Csólyospálosról, Szankról, Jászszentlászlóról, Móricgátról és Kömpöcről egyaránt.

Minden résztvevőnek ingyenes étkezést biztosítunk és ajándékokkal kedveskedünk, valamint kupadíjazásban részesülnek korosztályonként az 1-3. helyezettek. A táncos lányok nyereménye egy havi Zumba fitnesz bérlet lesz!

A csapatok péntekig még jelentkezhetnek a művelődési központban személyesen Tóth Viktornál vagy a 06-30/985-0135 számon, illetve Kondákor Ferenc labdarúgó edzőnél személyesen, valamint a kiskunmajsai Egészségfejlesztési Iroda munkatársainál a járóbeteg szakrendelőben személyesen vagy a 06-20/515-7733 telefonszámon.

A részletes versenykiírás és nevezési lap elérhető a www.majsarendelo.hu oldalon és kérhető a kiskunmajsai Projekt Irodában.

A 24 órás foci torna a kiskunmajsai Városi Sportcsarnokban november 22-én, szombaton reggel 8 órakor kezdődik és másnap reggel 8 óráig tart. Várunk minden sportolót, mozogni vágyót és szurkolót, töltsünk együtt egy mozgással teli napot, legyen ez egy könnyed szórakozás, egy bulis egészséges nap!

24oras foci_plakat_

EFI/MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek